vadászat

2021.01.23. 13:20

Lövések dördülhetnek holnap Somogy és Vasas határában

Pécs-Somogy és Pécs-Vasas településrészek határterületein lesz a pufogtatás.

bama.hu

Tamási, 2019. augusztus 10. Õzbak (Capreolus capreolus) az õzhívás idején (vadászat õzhívó síp használatával), az üzekedési idõszakban a Pacsmagi Halastavak Természetvédelmi Területen, Tamási közelében 2019. augusztus 10-én. MTI/Kovács Attila

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Attila

Berényi Zoltán, az Összefogás Pécsért Egyesület önkormányzati képviselője, a Vasasért Egyesület elnöke tette közzé Facebook-oldalán, hogy vasárnap fegyverropogás fordulhat elő a városrész közelében.

Mint bejegyzésében írja, Pécs-Somogy és Pécs-Vasas településrészek határterületein történő vadbetörések és a vadkárok mérséklése miatt a Hosszúhetény Környéki Földtulajdonosok Vadásztársasága 2021. január 24-én, vasárnap 8:00 – 15:00 óra között nagyvad társas vadászatának keretében terelővadászatot szervez.

A nagyvad társas vadászat a Galambos-erdőtömböt és a Rücker-akna környéki területeket, továbbá a Lőtér környékét érinti.

A társaság kéri, hogy fokozottan figyeljenek az érintett területeken!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában