előadás

2018.02.04. 08:34

Megható és szívmelengető volt a vásárosbéci társulat játéka

Mint ahogy jeleztük, a vásárosbéci színjátszók képviselték a megyét a hétvégén a Pajtaszínházi Szemlén a Budapesti Nemzeti Színházban.

Mészáros B. Endre

Nem akármilyen sikert aratott a társulat, az ország legkülönbözőbb részeiből utaztak fel, és olyan is akadt, aki Németországból érkezett haza, hogy lássa a vásárosbécieket. A mesél a béczi erdő című darabot 170 néző nézte meg vasárnap a 100 férőhelyes Kaszás Attila teremben, vagyis állt a nézők fele.

Azóta is égnek a vonalak, izzik az internet a köszönőmondatoktól, mert a helytörténeti ihletésű előadással a térségből ellátogatóknak szép és megható perceket szerzett a társulat. Az emléklapon ez áll: „Nagyon örülünk, hogy láthattuk a vásárosbéci előadást. Teljesen megelevenedett a gyerekkorunk, mikor a nagymamánk az ágy mellett ülve mesélt nekünk. Megható és szívmelengető volt! Csodálatos élményt adott a szereplőkből sugárzó játék öröme. Gyönyörű, hogy ennyire sokszínű vegyes korosztály ilyen szépen működik együtt, szeretettel segítve egymást.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!