változás

2018.12.21. 10:30

A dugók miatt kellett az egyirányúsítás

Egy irányban haladhatnak az autósok november 10-e óta a kozármislenyi Alkotmány tér környékén, a Pécsi út keleti szervizútján.

M. R.

A reggeli és délutáni órákban kialakult dugók enyhítése miatt volt szükség a forgalmi rend megváltoztatására. A környéken ugyanis iskola, óvoda és sportcsarnok is található, az említett időszakokban emiatt rengeteg volt az autó, a kétirányú közlekedés gondot okozott. A forgalmi rend átalakítására vonatkozó terveket mérnök segítségével dolgozták ki, amiket egy lakossági fórumon mutattak be az ott élőknek. A javaslatokat nagy többséggel el is fogadták a lakók, így valósulhatott meg az egyirányúsítás. A változtatás kapcsán az eddigi visszajelzések pozitívak, de tavasszal a város vezetése felülvizsgálja az eredményeket.

Dr. Biró Károly polgármestertől megtudtuk, hogy a környéken további közlekedésbiztonsági intézkedéseket is bevezetnének jövőre. További helyeken szeretnék kialakítani az egyirányú forgalmat, valamint fekvőrendőrök elhelyezését tervezik az Ady Endre utcában.

Címkék#egyirányú

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!