orfű

2019.06.26. 11:05

A stégkápolna már esküvői helyszín lesz

A település régóta a testi és szellemi kikapcsolódás helyszíne, szabadidős programjaival, fesztiváljaival (Fishing on Orfű, Medvehagyma Nap, Akadálymentes Turizmus Nap), sportprogramjaival és természeti szépségével vonzza a turistákat.

Zs. J.

A NEST, azaz Fészek névre keresztelt, különlegesen kialakított modern „stégkápolna” tökéletesen illeszkedik ebbe a környezetbe. Az építményt Kósa Balázs és Kovács Péter, a PTE Műszaki és Informatikai Kar egykori hallgatói tervezték és az egyetem támogatásával készült el. A különleges építmény a Pécsi-tó nyugati oldalán található.

A Pécsi Tudományegyetem Kutatás- és Innovációfejlesztési Főosztálya segíti a NEST köztudatba kerülését, és július közepére tervezik az ünnepélyes átadását. Információink szerint a „stégkápolna” esküvői helyszín lesz, a nyár folyamán már két lagzit le is kötöttek. Az egyiket július 18-án, a másikat augusztus 24-én tartják.

(Fotó: Lokál)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!