Koronavírus Baranyában

2020.03.23. 15:25

Nyílt levélben fordult a pécsiekhez a PTE rektora

A rendkívüli helyzetben elszaporodóban vannak azok a cselekmények, melyek hátrányosan érintik a városban tanuló külföldi diákokat.

bama.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Löffler Péter

A COVID-19 megbetegedés nem diszkriminál, kérem, Önök se tegyék.

Sajnos a járványok megfékezésére az emberiség lehetőségei korlátozottak, de Magyarországon a hatóságok és az egészségügyi ellátórendszerek felkészültek.

Ennek ellenére kikerülhetetlen, hogy az érintettek esetszáma tovább emelkedjék. A kormányzati honlapokon, a sajtóban és az egyetemi honlapokon (www.pte.hu; www.univpecs.com) is elérhetőek azok a járványügyi és higiéniai szabályok, ymelyek betartása mindenki számára kívánatos. Ezek következetes betartásával a következmények minimalizálhatók. Az egészségügy dolgozói a betegség elleni küzdelem frontvonalában vannak, munkájukat ezúton is köszönöm, és erőt kívánok a folytatáshoz!

Ugyanakkor az ő munkájukat is elősegíti a higgadt, felelősségteljes és mértéket tartó viselkedés. Együtt eredményesebbek leszünk! – írta Miseta Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!