hillary

2020.04.18. 19:44

Meghatóan búcsúztak el a pécsi horrortanyáról mentett egyik kutyától

Zs. J.

Tavaly írtunk róla, hogy Pécsen egy helyen iszonyatos körülmények között tartottak több kutyát. A Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány ment ki a helyszínre és nyolc német juhászkutyát tudtak megmenteni. Az egyik a többiekhez képest is nagyon rossz állapotban volt.

A Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány bejegyzését közöljük:

„Most veszünk egy mély levegőt, mert még nekünk is nehéz róla beszélni, pedig már eltelt pár nap. A legeslegrosszabb állapotban Hillary volt a kutyák közül. Ő volt az, aki csak úgy tudott már megállni, hogy támogatni kellett az oldalát fogva.

Ha egy napot késünk, már ő sem élt volna. Már az első vizsgálaton mondta Sahon doki, hogy nála nagy baj lesz a gerince miatt. Azért mint minden kutyánk, úgy Hillary is megkapta az esélyt, mert mint tudjuk, csodák azért vannak. Két régi segítőnkhöz és támogatónkhoz, Lengyel Judithoz és Kustos Csabához került ideiglenes falkatagként. A szeretet csodát tett, és Hillary szépen gyarapodott. Megerősödött, végre ő is boldog kutya lett. Azonban a sors csak ennyi időt adott neki. A gerincével már nagyon szenvedett, így orvosi javaslatra elengedtük őt. Légy boldog abban a szebb világban, Hillary!

Judit és Csabi Nektek pedig kevés, ha azt mondjuk, hogy köszönjük! Ti mindent megtettetek azért, hogy Hillary legalább élete végén megtudja, mi is az a szeretet. Örök hálánk Nektek!”

Mint korábban megírtuk, az alapítvány mindenképpen végig akarja vinni az ügyet, emiatt feljelentést tett a rendőrségen. Az ügyben a Pécsi Rendőrkapitányság állatkínzás elkövetése miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!