nem sérült meg senki

2020.05.25. 09:31

Hatalmas fa zuhant az útra Orfű és Pécs között

Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem szorult senki az alá a fa alá, ami Orfű és Pécs között zuhant az útra vasárnap kora délután.

N.K.

Olvasóink jelezték, hogy áll a forgalom vasárnap Pécs és Orfű között. Bár a helyszín külterületnek számít, rengetegen autóznak arra. Sárkány Sándor, a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője kérdésünkre elmondta, hogy a fakidőlés Remeterét után pár száz méterrel történt. A több mint 20 méteres fát tűzoltóknak kellett eltávolítani az úttestről. Egy ideig mindkét sávot elzárta a növény, de aztán szakaszosan elindulhatott a forgalom.

Fotó: Kiszely Viktor

Nagy szél volt szombat éjjel

Orfű, Szentlőrinc és Abaliget térségében szombat éjjel nagy szél volt. Több helyre is vonulniuk kellett a hivatásosoknak. Vasárnap hajnalban Szentlőrincre riasztották

őket, ahol Szent István utcában egy körülbelül 10 méter magasban lévő kéménybe belekapott egy magas fáról letört faág, ami miatt attól féltek a szomszédok és a ház lakói,

hogy a kémény karimája leeseik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!