virágos magyarország

2020.07.07. 17:01

Kitolták a jelentkezési határidőt

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Magyar Turisztikai Ügynökség meghosszabbította a Virágos Magyarország 2020 pályázat határidejét, ennek értelmében július 15-ig még jelentkezhetünk a versenyre.

A különleges helyzetre tekintettel idén a szervezők nem az önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják, így most bárki megmutathatja, hogy neki van a legszebb előkertje vagy balkonja az országban. Jelentkezni a palyazat.viragosmagyarorszag.hu oldalon lehet, ehhez nem kell mást tenni, mint csatolni egy rövid leírást és egy fotót, amely megmutatja, milyen dísznövények, egynyári és évelő virágok, fűszernövények szépítik az erkélyeket, előkerteket.

Kategóriánként az első három legvirágosabb balkont és előkertet, valamint 7-7 további pályázatot díjaznak majd értékes kertészeti utalványokkal. Emellett tematikus díjakat is kiosztanak a különleges pályaműveket beküldők között. A szakmai zsűri döntése mellett július 27. és augusztus 9. között közönségszavazás is indul, amelynek győzteseit szintén elismerik. A szervezők arról is határoztak, hogy idén a pályázat nemrég elhunyt zsűritagja, Magyarország kertésze, Bálint Gyuri bácsi tiszteletére „Bálint gazda emlékdíjat” is odaítélnek a versenyben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!