Elismerés

2021.03.13. 08:45

Mészáros Rita kapta a Dunántúli Napló Sajtódíját

Az elmúlt egy év mindannyiunkat próbatételek elé állította.

T. V.

Fotó: Laufer László

A legtöbb rendezvény elmaradt, baranyai emberek, cégek kerültek nehéz helyzetbe. Így az újságíróknak is alkalmazkodniuk kellett a megváltozott körülményekhez. Ám ennek ellenére mi tavaly is azon dolgoztunk, hogy ne csak a szomorú hírek jussanak el olvasóinkhoz, hanem az érdekes, színes helyi történetek is.

Immár több éves hagyomány szerkesztőségünkben, hogy a nemzeti ünnephez közeledve szimpátiaszavazást tartunk. Kollégáink közül választjuk ki, hogy ki az, aki leginkább megérdemli a Dunántúli Napló Sajtódíját. Mészáros Rita már több mint két éve erősíti az újságírók táborát, a közéleti, társadalmi témák az erősségei, de nem riad vissza a sporttól sem, így a Balaton-átúszásról is tudósított már. Az elmúlt évben kiválóan teljesített, ő vehette át az idei Sajtódíjat. Sajnos nem ünnepelhettük meg kolléganőnket kellőképpen, ám ennek ellenére sok sikert kívánunk neki a következő évekhez, évtizedekhez lapunk újságírójaként.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!