postabontás

2021.05.13. 14:58

Olvasónk köszönetet mond a háziorvosnak a munkájáért

Bicske, 2021. március 26. Egy nõ megkapja az AstraZeneca koronavírus elleni vakcinájának elsõ adagját Török Péter bicskei háziorvos Kossuth téri rendelõjében 2021. március 26-án. MTI/Vasvári Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Vasvári Tamás

Úgy tudjuk, hogy a közeljövőben nyugdíjba megy az egyik pécsi peremkerület háziorvosa.

Nagyon szeretnénk, ha a helyébe lépő háziorvos rendelkezne mindazokkal a jó tulajdonságokkal, amelyekkel a leköszönő rendelkezett. Egyben szeretnénk a távozónak megköszönni azt az áldozatos és türelmes munkát, amit a betegek gyógyulása érdekében több évtizeden át kifejtett, illetve, amit a koronavírus okozta megnövekedett feladatok terén az asszisztenciával együtt végzett.

Az utódtól kérni szeretnénk, hogy gondolkodjon el azon, hogy hogyan lehetne a rendelőt a társasház magasföldszintjéről egy akadálymentes épületbe átköltöztetni. A koronavírus-járvány szempontjából se mondható szerencsésnek, hogy egy társasházban működik az orvosi rendelő, jóllehet a fertőzést igyekeznek a kapubejáró kilincseinek és a lépcsőházi korlátnak a folyamatos fertőtlenítésével megakadályozni.

Egy hálás beteg

Kiemelt képünk illusztráció!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!