Modern Geográfia

2021.09.17. 08:58

Sok jó előadással várják az érdeklődőket a jubileumi konferencián

Jubileumi konferenciát szerveznek a szerkesztők a Modern Geográfia című szakmai folyóirat fennállásának 15. évfordulója alkalmából.

Móga Richárd

Forrás: PTE.hu

Az idei ünnepre közel egy éve készültek, hiszen ez az esztendő különösen fontos volt a lap számára, a nemzetköziesedés, a megújulás és a továbbfejlődés miatt.

A találkozó legfőbb célja az, hogy a fiatal kutatókat fokozatosan bevonják az országos vérkeringésbe, mozgósítsák a kutatói utánpótlást, megteremtsék a kapcsolatépítés lehetőségeit, valamint hosszú távú publikációs lehetőséget biztosítsanak a lapnál, tudtuk meg a szervezőktől, és egyben lapszerkesztőktől, dr. habil Tésits Róberttől, Lempek Melisszától és dr. Alpek B. Leventétől.

Az eseményen a hazai földtudományi doktori iskolák aktív hallgatóit, illetve témavezetőiket látják vendégül. A plenáris előadásokat természet- és társadalom-földrajzi szekciók követik, amelyek érintik a jelenkor számos fontos társadalmi-gazdasági-környezeti kihívását.

A konferencián október 1-én a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!