Hurrá!

2022.02.22. 16:47

Kívül-belül megszépül az orvosi rendelő Csányoszrón

Az elmúlt időszakban is számos kormányzati támogatásból megvalósult fejlesztés segítette a lakosság mindennapjait a településen. 

Móga R.

Képünk illusztráció

Fotó: Shutterstock

Csányoszró új falubusszal büszkélkedhet, amit tavaly nyert a Magyar Falu pályázaton. Több mint egy köbméter tűzifát biztosítottak 131 család számára. Modernizálták az orvosi műszereket közel 3 millió forint értékben. Ráadásul a temetői urnasor is elkészült a tavalyi évben. 

 

Jelenleg zajlik az óvoda felújítása, ugyanis az intézményben részleges nyílászárócserét végeznek, valamint külső és belső festésen is átesik majd a létesítmény. Várhatóan június végére készül el a bruttó 21 millió forintból megújuló épület. 

 

A közelmúltban felújították az orvosi rendelő belső részét, ráadásul pályáznak a külső renoválásra is. Nincs megállás a jövőt tekintve sem, ugyanis szeretnék modernizálni az óvodai játszóteret, valamint a temető nyilvántartását is digitalizálnák.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!