Elkészült a bölcsőde

2023.02.01. 13:58

Újabb fejlesztések valósulnak meg, orvosi centrum is épülhet Sásdon

Zs. J.

A tavalyi évben több kisebb-nagyobb beruházás kezdődött, illetve fejeződött be Sásdon. Az egyik ilyen fejlesztés az új bölcsőde volt, amely a korábbi tejbolt helyére épült. A 180 milliós beruházásnak köszönhetően az új épületben két csoportszobát alakítottak ki, ahol 28 kisgyermek gondozására és nevelésére van lehetőség, illetve elkezdték építeni az új, fedett piacot is város központjában.

A polgármester, Jusztinger János 2022 decemberében a közösségi oldalán számolt be róla, hogy a város fejlődésének az országot sújtó gazdasági nehézségek sem állják útját. Több nyertes pályázatnak köszönhetően újabb fejlesztések valósulnak meg.

– Az új bölcsőde melletti telken megépítjük az orvosi rendelőt, hogy legyen végre a város tulajdonában álló, több praxisnak helyet adó orvosi centrumunk – írta Jusztinger János a közösségi oldalán, aki hozzátette, hogy a beruházás 250 millió forintból valósul meg.

További fejlesztések is várhatóak, így többek között felújítják a sportcsarnokot a közösségi házban, új játszóterek épülnek, és egy veteránautó múzeum is.

Forrás: MW

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!