Fejlesztés

2023.04.30. 21:25

Görpark is épült az ifjúság számára Komlón

w. k.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Sara Corso

Hamarosan tovább bővülnek a szabadtéri sportolási lehetőségek Komlón – a teljesen megújult 48-as tér mellett, a Közösségek Háza mögötti terület is új funkciót kap: a fiatalság igényeire reagálva görpark épül a területen, amelynek elemeit már a helyszínre telepítette a kivitelező, és a műszaki ellenőrzést követően használatba is vehetik a komlóiak.

A pálya környékére padok, szemétgyűjtők is kerülnek majd, valamint kerékpártároló is helyet kap, illetve egy információs tábla, amely a görpark használatának szabályairól, feltételeiről ad tájékoztatást.

A közeli 48-as téren a terület csaknem 200 millió forintból megvalósult rehabilitációja részeként a város legnagyobb rekortán borítású, a mai kor igényeinek mindenben megfelelő játszótere várja a gyerekeket – a nagyszabású fejlesztéseknek köszönhetően egy családközpontú, akadálymentes, valamennyi korosztály igényeit kielégítő közösségi tér létesült a város központjában. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!