A legek

2023.04.16. 22:03

Meghoztuk a hét utolsó napjának legfontosabb híreit

Ha éppen az ebéd rotyogott, vagy ki kellett használni az esőmentes órákat, és az egész család a játszótéren lógott, vagy csak a sok teendő miatt nem volt idő a hírportálunkat olvasni, semmi gond. Összegyűjtöttük a nap legfontosabb híreit, hogy senki ne maradjon le róluk.

bama.hu

Az elmúlt napok egyik, nagyjából mindenkit megmozgató híre a Magyarországon kóborló, és végül Borsodban kilőtt farkas története. Nem is olyan régen mi is részesei voltunk egy hasonló sztorinak.

Olvasónk megköszönte a segítséget a sürgősségin dolgozó embereknek.

A 4,2-es erősségű földmozgást Komló térségében a lakosság is érzékelte.

Szeszélyes, mint az április – tartja a mondás; és az idén már eddig is megtapasztalhattuk, nem véletlenül. Ám a tavasz a mostani frissességgel együtt is a természet szebbik arcát tarja elénk, nemcsak a fák-bokrok, mi magunk – főként a lányok-asszonyok – újra kivirulunk.

Az NKA Universitas PEAC női kosárlabdacsapata bedarálta ellenfelét az ötödik helyért folytatott párharc első meccsén, de a PINKK-Pécsi 424 is olyan játékkal rukkolt elő az alsóházban, amit azért bátran ki lehet tenni az ablakba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!