Közösség és imádság

2023.07.16. 16:29

Tábori nyüzsgés töltötte be Bicsérdet

Mohay Réka

A bicsérdi plébánián július elején tartották a Jó Pásztor-tábort, amelyen Bicsérd, Boda és Zók településekről érkeztek résztvevő fiatalok. A szervezésbe a hitoktatók és a plébános, Dohány Zoltán mellett középiskolás és egyetemista segítők is bekapcsolódtak. Közös, játékos foglalkozások, akadályversenyek és imádság során dolgozták fel a hét központi gondolatát, amely Jézust mint, a Jó Pásztort, aki mindent megtesz a rábízott nyája boldogságáért, ismertette meg a fiatalokkal. A program során sor került házimozizásra, múzeumlátogatásra is.

Ezt követi az önkormányzat által szervezett napközis tábor is a településen, amely során szintén színes programokat kínálnak majd a gyerekeknek.

Az önkormányzat támogatásával további három gyermek részt vehetett ezen kívül a Mecsek Táncegyüttes sikondai táborán is. A nyár tehát eseménydúsan telik a térség fiataljai számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!