mohács

2021.05.11. 19:00

A Duna partján is filmezhet a közönség

Hosszas várakozás után végre újra nyithatja kapuit a Mohácsi Kossuth Teátrum – Kossuth Filmszínház – írja a Mohácsi Újság.hu.

M. B. (forrás: Mohácsi Újság.hu)

Fotó: hajozas.hu

A mohácsi és a környékbeli lakosok minden bizonnyal örömmel fogadják, hogy május 13-tól mindennap több előadással, premierfilmekkel várják a közönséget.

A vadonatúj, 4K-s lézeres vetítő és az 5.1-es hangrendszer egyedi moziélményt nyújt a legmagasabb minőségben. A 292 fős nézőtér biztonságos szórakozási lehetőséget biztosít a mohácsiaknak. A moziműsor összeállítása zajlik, nemsokára a közönség is megismerheti a kínálatot.

A Kossuth Teátrumban az elmúlt időszakban is folyt a munka. A lezárások alatt az online térben találkozhatott a közönség a művészekkel, a próbák ez idő alatt a színfalak mögött zajlottak. Május 19-én Tallér Edina Csak tenyérnyi vér című monodrámáját láthatja a közönség Gerner Csaba színművész előadásában – végre élőben, személyesen a Mohácsi Kossuth Teátrumban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában