A hónap végéig lehet jelentkezni

2022.09.11. 15:41

Toborzót tart a Mohácsi Tamburaiskola

A Mohácsi Tamburaiskola Versendi Kovács József vezetésével a Selyemgyár Kulturális Negyed Selymóka Játszóházának emeletén a hónap végéig toborzót tart azoknak, akik tamburán vagy gitáron szeretnék megtanulni játszani.

M. B. (forrás: Mohácsi Újság.hu)

Forrás: programturizmus.hu

Jelentkezni, érdeklődni hétfőtől péntekig naponta 14.00-től 18.00 óráig lehet a helyszínen (Szent János utca 9.), 8-tól 16 éves korig. Versendi Kovács József egyben köszönetét fejezte ki az önkormányzatnak a legutóbbi Tamburafesztivál támogatásáért. 

Külön köszönet jár a Söndörgő zenekarnak, amely a tamburaiskola javára lemondott a gázsijáról: az így megmaradt pénzből két hangszert és húrokat vásárolt a nála zenét tanuló növendékeknek. Idestova egyébként már csaknem ötven éve, hogy zenészként keresi kenyerét Mohács egyik legkiválóbb tamburása, Versendi Kovács József. „A népművészet mestere" címet is kiérdemlő, a város hírnevét hazánk és Európa számos országában egyaránt öregbítő művész kiemelt figyelmet fordít arra is, hogy tanítványainak átadja tudását, azt a szellemiséget, amelyet részint otthonról hozott magával, részint pedig e nagy múltú, sokszínű kultúrájú városban szívott magába. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában