Minden a buliról fog szólni

2023.04.28. 15:03

Lássuk a medvét: kik is lépnek fel a PEN első napján

Elérkezett a Pécsi Egyetemi Napok, közismertebb nevén a PEN Fesztivál első napja, szóval csapjunk is bele a lecsóba, és nézzük a menetrendet.

Cz. E.

Fotó: Huszar Mark

A PTE 1367 Nagyszínpadon az első koncert 19 órakor kezdődik. ByeAlex és a Slepp nyitja a rendezvényt, akiket aztán 20 óra 45 perckor sokak kedvenc pécsi együttese, a Halott Pénz követ, majd a kinti első napi koncertfelhozatalt a szókimondó, önreflexív dalaival berobbanó Dzsúdló zárja.

A benti Be The Change pódiumánál is már 19 órától csapathatjuk. Az első fellépő a 2017 végén alakult, az indie, a pop és az alternatív rock zsánerében mozgó Doggos, akiket 20 óra 30 perckor a magyar „hardpop” együttes, a Fish! követ, akiktől a stafétát a Supernem veszi át 22 órakor és végül a mindig energikus banda, a Kubalibre zárja a sort. A zenekarok éjjeli fél 1-től átadják a helyet a lemezlovasoknak. Elsőként DJ Nara bűvöli a korongokat, majd éjjeli 2 órától Lotfi Begi, és a hajnalt, fél 4-től DJ Black Cell-el várjuk.  

És ne feledjük, hogy van még egy partyterem is, amely a Ballantine’s Aréna névre hallgat, amelyet az első napon a 80-as, 90-es és 2000-es évek slágerei töltenek be a Necc Party jóvoltából.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában