Megvan a program

2023.04.04. 18:34

Színes tavaszra készül a Mecseki Fotóklub

M. B. E.

A kép illusztráció

Fotó: blurAZ

Elkészült a Mecseki Fotóklub tavaszi programja, és bátran kijelenthető, érdemes lesz gyakran ellátogatni a Civil Közösségek Háza Halász Rezső Galériájába. A legfrissebb újdonság, hogy április 4-én megnyílott itt a 16 éves Duna Fotóklub Egyesület kiállítása.

Kedd délutánonként találkoznak a fotósok, és a jövő heti eseményen a Képolvasók Fotóklub fog bemutatkozni. Április 18-án a Magyar Fotóművészek Világszövetségének XXII. Nemzetközi Magyar Fotószalonját szervezik meg a Tudásközpontban, 25-én pedig a Civil Közösségek Házában Médiamúlt! Médiajövő? címmel Kosaras Attila tart előadást.

Májusban Boda Miklós Az örök város lakója voltam címmel hoz beszámolót, kiállítással mutatkozik be az Eszéki Fotóklub, lesz negyedéves klubpályázat, képválogatás a XI. MAFOSZ Szalonra, és a Fotoplus újdonságait lehet megismerni. A június pedig Tillai Ernő előadásával kezdődik, Kedvenceim a természetből címmel Petőcz Tamásnak nyílik kiállítása, majd június közepén évadzáró kirándulásra indul társaság az Ormánságba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában