Egészségünket is védi

2024.01.01. 12:30

Ezzel a Pécsen elérhető módszerrel is csökkenthetjük életünkben a stresszt és a szorongást

Hogyha az új évet elcsendesüléssel kezdenénk, és önmagunkra koncentrálnánk, akkor a Pécsi Kulturális Központ Apáczai Művelődési Házba érdemes ellátogatni január 2-án délután 6 órakor, ahol meditáción vehetnek részt az érdeklődők.

Czeczon Enikő

Forrás: pixabay

Év elején gyakran meg fogadjuk, hogy csökkenteni kívánjuk a stresszt és a szorongást az életünkbe, javítani akarjuk az összepontosítást és a koncentrációt, valamint szeretnénk növelni az önismeretet, elősegíteni az érzelmi egészséget, fokozni az általános jólétet, javítani az alvást és elősegíteni a fizikai egészséget. Sokan úgy tartják, hogy ebben a meditáció nyújt nagy segítséget, amelyet a PPK Apáczai Művelődési Házban bárki elsajátíthat minden hónap első és harmadik keddjén.  

A meditációs alkalmon a részt vevők elsajátítanak meditációs technikákat, légző-gyakorlatokat, relaxációs-gyakorlatokat, képet kapnak a spiritualitásról a gyakorlatban, megismerik a szív útját, valamint Sri Chinmoy spirituális mester útjáról, életéről és tanításairól is szó lesz. 

További információ a meditációs alkalmakról a Facebook-eseménynél olvashatók. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában