Utolsó előadás

2024.05.26. 10:30

Egy szokatlan állásinterjún kell részt venniük a jelentkezőknek

Május 27-én utoljára látható a Művészetek és Irodalom Színházban a Színészképzés Pécs OSZIP 14. évfolyamának Grönholm-módszer című előadása délután 7 órai kezdéssel.

Czeczon Enikő

A darabban adott négy pályázó két férfi és egy nő , akik felvételi beszélgetésre érkeznek egy multinacionális vállalthoz, ahová kereskedelmi igazgatót keresnek. Ez lenne az utolsó szűrő, amin át kell jutniuk, azonban a jelentkezőknek a hagyományos interjú helyett meglehetősen szokatlan feladatokat kell megoldaniuk, melyek egyre bizarabb és feszültebb helyzeteket teremtenek. Mi mindenről hajlandók lemondani, hogy megszerezzék az állást? Milyen erőfeszítéseket tesznek, meddig képesek elmenni a harcban? Vannak-e tabuk, morális határok? S vajon mindenki az-e, akinek mutatja magát? 

A darabot játsszák Kis Olivér, Nagy Nóra Alma, Szemesi Csende, Tóth Bence Elmó, rendezte Józsa Richárd, a plakátot készítette Schile Lilu.  

Az előadás ingyenesen megtekinthető,de a helyszínen támogatói jegy vásárolható. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában