foci

2018.06.14. 15:34

Drávaszabolcs: egyelőre még sok a kérdőjel

Hiába kitűnőek a körülmények (van villanyvilágítás a pályán, új a kispad, újak a kapuk), hiába biztos az anyagi háttér, valami nincs rendben a labdarúgó megyebajnokság II. osztályában 10 győzelemmel, 4 döntetlennel és 14 vereséggel a 11. helyen végzett csapatnál.

H. L.

Olyannyira, hogy még az is felmerült: nem neveznek a következő idényre. Ez azonban még nincs eldöntve, két héten belül minden kiderül. Az is, hogy ki lesz a lemondott, hét éven keresztül a sportegyesületi elnök posztját betöltő Lőrincz István utóda, a jelölt már megvan. Addigra találnak új edzőt is, hiszen Polgári Csaba még szezon közben Villányba távozott, az utána következő Ostyánszky Péter pedig nem folytatja.

– Elfáradtam – mondja a lemondása okáról Lőrincz. Bele is lehet abba fáradni, ha a foci miatt esztendőkön át minden hétvégén távol van valaki a családjától. Miként az sem ad új impulzusokat, ha a felnőtt csapat az idény vége felé már alig tud kiállni. Sokan eligazoltak a drávaszabolcsi együttestől, 12-13 felnőtt játékos maradt csak. Kérdés persze, hogy ez a folyamat folytatódik-e. Mert ha igen, akkor a jövő sem tűnik reményteljesnek. Még ha leadják a nevezésüket, akkor sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában