futsal

2019.04.03. 11:16

Sokan szorítottak a pécsiekért a lelátón

A pécsi futsalosok kiváló idei szereplése mintegy 300 nézőt csábított hétfőn este a Lauber Dezső Sportcsarnokba, ahol a jelenleg második PTE-PEAC R-Bus a listavezető ETO-t fogadta az NB II. Nyugati csoport felsőházának 4. fordulójában.

Szabó D.

Fotó: Laufer László

Az alapszakaszt a legjobb hat helyen záró csapat közül a baranyaiak vitték magukkal a legkevesebb pontot (1-et), de a felsőházi sikerszériájuknak köszönhetően egy újabb győzelemmel akár a bajnoki cím is elérhető közelségbe került volna.

A találkozó rémálomszerűen kezdődött Varga Balázs együttese szempontjából: 57 másodperc elteltével már kettővel vezettek a vendégek. Az első játékrészben egyszerűen semmi sem jött össze Bartaléknak, a félidő 5-0-s ETO-előnnyel zárult.

Szentesék viszont egyáltalán nem reményt vesztve szaladtak ki a pályára a szünet után. Mindent megtettek, hogy minél közelebb kerüljenek ellenfelükhöz, de a félresikerült első húsz perc túl soknak bizonyult. A Győr nyert, s kilenc pontra növelte előnyét a tabella élén.

PTE-PEAC R-Bus–ETO 6-8 (0-5)

Futsal-NB II. Nyugati csoport, felsőház, 4. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, 300 néző. PTE-PEAC R-Bus: Ambrusics – Spannenberger, Bartal, Böjte, Tóth A. Csere: Nagy M., Kőnig, Szentes, Máté Gy., Grabarics, Nagy N., Vénosz. Edző: Varga Balázs.

Pécsi gólszerzők: Szentes (20., 25.), Spannenberger (22.), Böjte (28., 39.), Bartal (38.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában