foci

2019.05.23. 11:51

A Partizan öregfiúk csapatát fogadják Mohácson

Nem mindennapi mérkőzést láthatnak szombaton (16.00) azok, akik Mohácson kilátogatnak a Kórház utcai pályára.

K. Mayer A.

Ízelítőt kaphatnak abból, mit tudtak a szerb futball, pontosabban a Partizan korábbi kiválóságai: a belgrádi klub öregfiúk csapata látogat ugyanis a Duna-parti városba. Az ellenfél egy olyan együttes lesz, amelyben a hazai élvonalat és másodosztályt megjárt játékosok szerepelnek, köztük több helyi kedvenc is, így például pályára lép Kovácsevics Árpád kapus, Bíró Ferenc, Ratting József, Szabó Zsolt, Kósa Sándor, valamint két orvos, dr. Zsemberi György és dr. Gelencsér Gábor is.

– Szombathelyen összebarátkoztam dr. Zsemberi Györggyel, aki fiatalon megfordult a Partizanban, innen jött a kapcsolat a nagynevű belgrádi klubhoz – mesélte lapunknak Bíró Ferenc, a mérkőzés szervezője, majd mosolyogva hozzátette, akár jó edző is válhatna Zsemberiből, ha feladná fogorvosi hivatását. – Beszéltünk arról, hogy jó lenne egyszer együtt futballozni, mire felvetette, hogy ő szívesen elhozza a Partizan-öregfiúkat, ha én összeverbuválok egy ellenfelet. Nem kellett kétszer mondania. Köszönöm az önkormányzatnak és a helyi vállalkozóknak, hogy támogatják ezt a sporteseményt, amelyre nagy szeretettel várjuk a szurkolókat, akik számára a belépés ingyenes.

A korábbi vajdasági ifi válogatott, dr. Zsemberi György hozzátette, rövid időt töltött csak a Partizanban, 17 évesen ugyanis már az Újvidék játékosa volt. A kapcsolat azonban megmaradt, főleg annak köszönhetően, hogy az öccse vezetőségi tag lett.

– Rögtön igent mondtak a meghívásra

– mondta a focilabdával jó barátságban lévő fogorvos. – Remek játékosok jönnek Mohácsra, többen közülük fényes karriert futottak be nyugat-európai csapatokban. Biztosan egy élmény lesz őket a pályán látni.

Címkék#öregfiúk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában