futsal

2020.03.11. 14:53

Remek mérkőzésen nyertek a pécsiek

Nagyon magabiztos, 6-2-es győzelmet aratott hazai pályán a PTE-PEAC R-Bus futsalcsapata a Haladás II. ellen az NB II. Nyugati csoport felsőházi rájátszásának 2. fordulójában. A pécsiek közül Szentes Krisztián és Bartal Bence is duplázott.

Sz. D.

– Nagyon örülök neki, hogy a múlt heti kisiklásunkra sikerült jól reagálni. Kiváló mérkőzést játszottunk a fiatalos, lendületes szombathelyiek ellen. Több játékosunk is kiemelkedő egyéni teljesítményt nyújtott. A támadószekció és a kapusunk is remekelt – értékelt Varga Balázs, a pécsiek edzője.

PTE-PEAC R-Bus–Haladás VSE II. 6-2 (3-2)

Férfi futsal NB II. Nyugati csoport, felsőház, 2. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok. PEAC: Ambrusics – Reith, Szentes, Spannenberger, Bartal. Csere: Szilágyi (kapus), Kőnig, Temesvári, Tóth A., Seregy. Edző: Varga Balázs.

A PEAC gólszerzői: Szentes (1., 2. – a másodikat büntetőből), Bartal (17., 39.), Kőnig (33.), Reith (38.).

A felsőház állása: 1. TFSE 13 pont, 2. Nagykanizsa 8, 3. PTE-PEAC R-Bus 7, 4. ELTE-BEAC 6, 5. Haladás VSE II. 5, 6. REAC-SISE 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában