Kézilabda

2020.09.28. 12:43

Bravúros döntetlent ért el a Mohács

Nem kezdődött jól a 3. forduló az NB I. B-s baranyai kézilabdacsapatok számára, hiszen a PVSE férfi alakulata simán kikapott a Balatonboglárnál, viszont a mohácsi lányok bravúrral pontot szereztek a Csurgó ellen.

K. B.

NEKA–PVSE 30-21 (15-10)

Férfi kézilabda NB I. B., 3. forduló. Balatonboglár, 80 néző. PVSE: Szente – VASS 11, Kovács L. 1, Kreisz 2, Géczi 1, Sebestyén 4, Szakcsi. Csere: Tullner (kapus), Gombai, ERDÉLYI 1, Szabó 1, Miháldinecz, Bock, Kaáli. Edző: Kovács Gábor.

Kovács Gábor: – Boglárra nem nyerni járnak a csapatok, ez most nekünk sem sikerült. Nagyon rosszul játszottunk, a NEKA pedig nagyon jól érvényesítette akaratát, kihasználta a hibáinkat. Megyünk tovább és javítjuk ezeket!

Mohács–Csurgó 24-24 (13-14)

Női kézilabda NB I. B., 3. forduló. Mohács, zárt kapuk mögött. MTE: Radochay – Bozsovics 3, Spán 3, Juhász 2, Lapos 7, Takács K. 3, Hahner 2. Csere: Hibácska (kapus), Rittlinger 4/2, Grünfelder-Tóth, Takács E. Edző: Serfőző Zsolt

Serfőző Zsolt: – Egy jól játszó Csurgó ellen az első félidő második felében sikerült átvennünk a vezetést, de elég volt néhány bizonytalanság, és a szünetben már ők vezettek. Küzdeni tudásból ismét jelesre vizsgáztunk!

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában