női kosárlabda

2020.10.10. 11:29

A BEAC lesz a PEAC vendége

A PEAC-Pécs hazai pályán, a BEAC ELTE Újbuda ellen, a PINKK-Pécsi 424 pedig a fővárosban, a TFSE-MTK vendégeként folytatja a női kosárlabda élvonal küzdelmeit.

Szabó Dániel

A 3. fordulóban mindkét baranyai csapat ma 18 órás kezdettel lép parkettre.

A PEAC-nak szerdán is a Lauber Dezső Sportcsarnokban volt jelenése, ahol (pont a PINKK ellen) megszerezte szezonbeli első győzelmét, így Csirke Ferenc tanítványai jó szájízzel várhatják az egyetemi rangadót. Ugyanakkor a mai összecsapás sem lesz sétagalopp, hiszen a BEAC az előző körben 34 pontos verést mért a Zalaegerszegre, a nyitányon pedig az éremesélyes DVTK-t is megszorongatta.

A 3. forduló programja: PEAC-Pécs–ELTE BEAC Újbuda (ma 18 óra, Lauber Dezső Spocsarnok), TFSE-MTK–PINKK Pécsi 424, Sopron Basket–Atomerőmű KSC Szekszárd, Aluinvent DVTK–Ludovika-FCSM Csata, ZTE NKK–Uni Győr MÉLY-ÚT, VBW CEKK Cegléd–Vasas Akadémia.

Az állás: 1. Sopron Basket 2 győzelem/0 vereség, 2. KSC Szekszárd 2/0, 3. DVTK 2/0, ...6. PEAC-Pécs 1/1, ...11. PINKK 0/2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában