labdarúgás

2020.10.01. 17:50

Egy középpályást szerződtetett, egyet elengedett a PMFC

Újabb komoly másodosztályú tapasztalattal rendelkező játékost igazolt a PMFC NB II.-es labdarúgócsapata. A kerethez a 28 éves Tölgyesi Viktor érkezik a Tiszakécskétől, a középpályát fogja erősíteni, míg Nikics Nemanja távozik.

K. B.

Fotó: Vereby-Csethe Bence/PMFC

Megállapodott mindenben Tölgyesi Viktor és a PMFC, így a korábbi utánpótlás-válogatott labdarúgó Pécsen gyűjti tovább NB II.-es mérkőzései számát. A középpályás a Kecskeméttel nyert Magyar Kupát, 2009-ben az élvonalban is bemutatkozhatott. Szerepelt a másodosztályú Gyirmótban, illetve a Békéscsabában, amellyel kiharcolta az élvonalba jutást. Az utóbbi három évet a Tiszakécskében töltötte.

– Nem egészen egy hete érkeztem a PMFC-hez, ahol nagyon befogadó társaság fogadott az öltözőben. Fontos, hogy a sikeres szereplés érdekében egy irányba húzzon a csapat, az eddig látottak alapján pedig nagyon céltudatos csapatba kerültem, akik képesek egymásért küzdeni – idézi a klub honlapja Tölgyesi Viktort. – Igazán a középpálya közepén érzem magam otthonosan, legyen akár védekezőbb, vagy támadóbb a szerepkör. Vas László vezetőedző majd eldönti, hol számít rám a pályán. Van még egy kis lemaradásom, március óta nem játszottam bajnokit, viszont a válogatott szünet után már közel a legjobb formába tudok teljesíteni. Nem vagyok türelmetlen, ott leszek, amikor a csapat segítségére tudok lenni. Célom, hogy a pécsi labdarúgást segítsem.

Mindeközben Nikics Nemanjának megköszönte az eddigi munkát a klub, mivel eddig egyetlen alkalommal vetette be az NB II.-ben Vas László csereként, viszont a játékos több játéklehetőségre vágyott. A 23 éves védekező középpályás szerződését így felbontotta a klub.

A pécsi egyesület azt is hozzáteszi, valószínűleg ismét a Szentlőrinc játékosa lesz a magyar állampolgársággal is rendelkező labdarúgó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában