női kosárlabda

2020.11.05. 10:00

A járvány ismét közbeszólt, mégsem lép pályára ma a PEAC-Pécs

A női kosárlabda élvonal eredeti kiírása szerint ma este a Csatát fogadta volna a PEAC-Pécs a Lauber Dezső Sportcsarnokban, azonban a mérkőzést a járvány miatt elhalasztották.

Szabó Dániel

„Az eredeti kiírás szerint a válogatott szünet előtti utolsó fordulóban, csütörtök este mérkőztünk volna meg Pécsett, a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban a Ludovika FCSM Csata gárdájával, ám a csapatunkat jelentősen sújtó koronavírus járvány miatti állapotunk nemhogy nem javult, inkább rosszabbra fordult szerdára” – áll a PEAC-Pécs közleményében.

„További érintettségünk merült fel ekkortól a járványügyi zárlatra vonatkozóan, és bár mindenképp szándékunkban állt a mérkőzést lejátszani, ez sajnos lehetetlenné vált. Ebben a helyzetben kértük meg ellenfelünket, aki rendkívül sportszerű módon átérezte a helyzetünket, és hozzájárult a PEAC-PÉCS – Ludovika FCSM Csata bajnoki decemberre halasztásához. A fővárosi klubnak ezúton is köszönjük ezt a gesztust!” – emeli ki a pécsi klub.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában