Leállás

2020.11.12. 10:51

Szünetel az asztalitenisz Extraliga is

A járvány­ügyi szigorítások újabb sportágakra vannak kihatással.

H. L.

Ugyancsak későbbi rendelkezésig elhalasztották az újonc, serdülő és ifjúsági Top 24 versenyeket, és az újonc és ifjúsági országos csapatbajnokságokat. A döntés érinti a férfi Extraligában szereplő PTE-PEAC Kalo Méh-et és a Komlói Bányászt, valamint az egyetemisták NB I-es együttesét is.

A nőknél a tornarendszer miatt idén már nincsenek meccsek. Az elnökség külön vizsgálta a férfi Extraliga folytatásának lehetőségét, de a szigorító intézkedések következményeként több csapatnak gondjai adódnak a helyszínnel, ezért határoztak a felfüggesztés mellett. Azzal a kitétellel, hogy amint lehet folytatni a csb-t és már megrendezhetik az egyéni versenyeket, akkor a lehető leghamarabb megteszik a szükséges lépéseket.

Más sportág, más bejelentés: a Multi Alarm SE tollaslabda-klub szerdától bezárta a pécsi, Basamalom úti csarnokát a pályabérlők elől. Azt még nem tudják, hogy számukra mikor tudnak újból kinyitni. Remélik, hogy minél előbb. A bezárás természetesen csak a bérlőkre vonatkozik, a sportegyesület igazolt versenyzőire nem, számukra az edzések ott tovább folytatódnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában