Kézilabda

2020.12.16. 21:44

Új edzőt kapott karácsonyra a Mohács

Az elmúlt szezon gyengébb szereplését követően meglepően jól teljesített eddig a Mohács NB I. B-s női kézilabdacsapata, amely végül a negyedik helyen telel.

K. B.

Azonban a kezdeti sikerek ellenére is az edzőváltás mellett döntöttek a vezetők. Serfőző Zsolttól a mohácsi születésű, Európa-bajnok Markoc Gabriella veszi át a felnőttcsapatot, aki utánpótlás szakmai igazgatóként is tevékenykedik majd a klubnál.

– Olyan ajánlat érkezett pár hete az MTE vezetősége felé, amelyre nem lehetett nemet mondani. Gabi első körben csak utánpótlás szakmai igazgatóként érkezett volna, mivel Serfőző Zsolttal a klub nem kívánta felbontani a szerződését. Rövidebb gondolkodás után azonban, közös megegyezéssel, felnőttcsapatunk vezetőedzője félévkor távozik az egyesülettől. A szakosztály nevében sok sikert kívánok neki edzői pályafutása során. Szerencsére Gabi azonnal elvállalta a felnőttcsapat irányítását is, így a téli felkészülést már vele kezdi meg a csapat. Nagy örömmel tölt el, hogy szakosztályunk egy ilyen mohácsi szakemberrel lesz gazdagabb, ennél szebb karácsonyi ajándékot nem is kívánhatnék – jelentette ki az edzőváltásról a szakosztályvezető, Erdélyi Bianka a klub hivatalos oldalának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában