női kézilabda

2021.01.15. 10:46

Az első két hely elérése a céljuk

Egyre közelebb van az a pillanat, amikor a Kozármisleny SE NB I. B-s női kézilabdacsapata ismét pályára lép. Ráadásul a kéthetes felkészülési periódust követően január 22-én Szekszárdon tétmeccsen kell bizonyítania Zdenko Kordi tanítványainak.

K. B.

A Ligakupában mérik össze erejüket a felek. Ezt a hónap utolsó napján egy Mohács elleni megyei rangadó követi majd, s február 6-án már bajnokit pótol a Misleny a Dunaújváros ellen.

Policsékra sűrű tavaszi idény vár majd, hiszen az ősz során két periódusban is mérkőzéseket kellett halasztaniuk a koronavírus miatt. Sőt, az egész novembert kihagyták. Így pedig mindössze hét bajnokin vannak túl. Igaz, ennél többet egyedül a Szekszárd (9) játszott.

A folytatást az ötödik helyen várja a baranyai egyesület, miután az előző félévet 3 győzelemmel és négy vereséggel zárták. Céljuk viszont az, hogy az első kettő hely valamelyikét megszerezzék, hogy ne kelljen selejtezőt játszani a következő szezonra. Ehhez a 4 ponttal többet gyűjtő NEKA-t és Szombathelyet kell beérniük. A Budaörs szintén 10 egységet gyűjtött, de kettővel kevesebb meccsen eddig, s a Mohács is három ponttal még a Misleny előtt tanyázik. A legnagyobb riválisok közül viszont eddig csak a szombathelyieket sikerült legyőznie.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában