Vették az akadályt

2021.01.22. 11:50

Hibátlanul jutottak tovább a komlóiak

Az NB I. B-s PVSE ellen is hozta a kötelezőt, így hibátlanul jutott tovább a férfi kézilabda Ligakupa csoportköréből a legjobb nyolc közé az élvonalbeli Komló.

Sz. D.

 

Ugyan a pályaválasztó a pécsi csapat volt, de közös megegyezéssel Komlón játszották le a meccset a felek.

Pécsi VSE–Sport36-Komló 24-30 (12-17)

Férfi kézilabda Ligakupa, csoportkör. Komló. A PVSE gólszerzői: Bujtár 8, Kreisz 5, Kovács L. 4, Bock 3, Géczi 2, Gombai, Vass Á. 1-1. Vezetőedző: Kovács Gábor. Komló: Granic – Vaskó 4, Oláh T. 3, Jóga 2, Jerkovic, Csomor 5, Takács B. 3. Csere: Szilágyi (kapus), Sunajko 2, Grünfelder 5, Balázs S., Hoffmann, Metcz, Kovácsevics, Illés 1. Vezetőedző: Kilvinger Bálint.

Kilvinger Bálint: – Az látszott, hogy fáradtak vagyunk. A nyitott védekezés ellen kicsit ólomlábakon jártunk, nem tudtunk jó megoldásokat találni. Arra készülünk, hogy lesznek olyan bajnoki mérkőzések is, amikor fáradtan játszunk, mégis végig koncentrálnunk kell. Ezek a meccsek ezt a törekvésünket szolgálják.

Kovács Gábor: – Rengeteg ki nem kényszerített hibát kell minimálisra csökkentenünk, az egyéni jó döntések számát pedig növelnünk kell a bajnokság kezdetéig!

A F csoport állása: 1. Komló 8 pont (továbbjutott), 2. PVSE 2, 3. PEAC 0.

Ez következik: PVSE–PEAC (ma 20.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában