női kosár

2021.04.15. 21:04

Nem volt egyszerű, de előnyben a PEAC-Pécs

Győzelemmel kezdte a TFSE-MTK elleni, a bajnokság hetedik helyéért zajló párharcot a PEAC-Pécs NB I.-es női kosárlabdacsapata.

Sz. D.

Hazai szempontból kiválóan kezdődött a találkozó, Kiss Virágék hamar megléptek 5 ponttal. A jó rajt után viszont egy rövidzárlat következett, ami után a fővárosiak a vezetést is átvették (7-8). Az első két negyedben egyik csapat sem tudott számottevő előnyre szert tenni, de a nagyszünet előtt pár perccel a pécsiek céloztak jobban, így ők vezettek a félidőben 5 ponttal.

A harmadik etapban sok változás nem történt, az utolsó negyed elejét viszont nagyon elrontotta a PEAC. Egészen a végéig nagyon szenvedett Csirke Ferenc együttese, de az utolsó pár perc ismét Wentzeléké volt, akik végül nagyon izgalmas végjátékban, 2 ponttal megnyerték a mérkőzést, így előnnyel várhatják a vasárnapi folytatást.

PEAC-Pécs–TFSE-MTK 65-63 (18-15, 13-11, 16-17, 18-20)

Női kosárlabda NB I., rájátszás a 7. helyért, 1. mérkőzés. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, zárt kapuk mögött. Vezette: Söjtöry, Goda, Minár. PEAC: Sánta 2, Strautmane 1, WENTZEL 19/3, KISS V. 13, Andusic 6. Csere: Szücs R. 4, DUDÁSOVÁ 10, SAROK 10/6, Laczkó. Vezetőedző: Csirke Ferenc. TFSE-MTK: KATONA 12/6, Németh A. 8, Herman 1, Bernáth, A. JENKINS 29. Csere: KOVÁCS V., Kováts G. 2, Boros 1, Tóth O., Király Vezetőedző: Magyar Bianka.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában