Labdarúgás

2021.07.22. 14:17

A tévében is láthatjuk a PMFC új igazolásait

Tévés meccsel kezdi meg az új NB II.-es szezont a PMFC labdarúgócsapata, így a Szombathelyi Haladás elleni hazai nyitány időpontja is megváltozott. Az eredetileg augusztus 1-re (vasárnap) kiírt találkozót augusztus 2-án, hétfőn, 20 órai kezdettel rendezik meg a PMFC Stadionban. A találkozót a közmédia (M4 Sport vagy M4 Sport+) élőben közvetíti.

Sz. D.

Forrás: PMFC

A piros-feketék tegnap újabb érkezőt jelentettek be, a Pécsben folytatja pályafutását a 18 éves Kövesdi Péter, aki az U18-as válogatottban is szerephez jutott már. A fiatal középpályás hétévesen kezdte meg labdarúgó pályafutását a szentendrei Dunakanyar SE színeiben, majd később Székesfehérváron folytatta.

A Vidi utánpótlásából idővel felkerült az NB III.-ban szereplő második csapathoz, ahol az előző idény során 25 harmadosztályú mérkőzésen játszott.

– A Székesfehérváron eltöltött korábbi évek miatt alapvetően egy fiatalabb öltözőhöz szoktam hozzá, de úgy érzem, egyre jobban megtalálom a hangot csapattársakkal, akik mindenben támogatnak. Örülök, hogy a PMFC-hez igazoltam, hosszú távon képzelem el a pályafutásomat Pécsen – nyilatkozta Kövesdi Péter a pmfc.hu-nak.

– Szeretnék minél előbb stabil játékossá válni és szép sikereket elérni. Természetesen, mint mindenki, én is nagyon várom már a szezont, mégiscsak egy profi bajnokságba kóstolhatok bele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában