Ökölvívás

2021.07.09. 15:59

A Zsutipe SE olyan, mint egy nagy család

Sajtótájékoztatót tartott a Zsutipe SE Sport és Kulturális Egyesület. Ezen természetesen szó esett az ökölvívó-szakosztályuk jelenéről és jövőjéről is.

H. L

A versenyzők részvételével megtartott eseményen a sikereiket ünnepelték. Elhangzott, hogy reálisan látják a helyzetüket.

– Bár a sportkörnek rossz hírét költötték, mégis jobb a kedvem, mint néhány hónappal ezelőtt

– mesélte Dunai Sándor vezetőedző. – Kezdünk igazi közösséggé válni, olyanok vagyunk, mint egy nagy család. Nem merünk merészen előre tervezni a folytatást illetően, mert korábban erre sokszor ráfizettünk, ám nem adjuk fel. A szorítóban részsikereink vannak, de ugyanakkor tartozásaink is, amelyeket mielőbb el szeretnénk tüntetni.

A teremgondjaik ugyan még mindig megvannak, ennek ellenére mégis derűlátóak. Már csak azért is, mert két-három új fiataljuk van, akik az utóbbi időben jelentkeztek náluk, hogy öklözni szeretnének. Köztük egy ügyes lány is van, Gál Jázmin. Dunai örömmel közölte, hogy jó kapcsolatokat ápolnak a PVSK és a Paks ökölvívó-szakosztályával, ebben előbbinél Alvics Gyula vezetőedző és segítője, Boronics Zoltán, utóbbinál pedig szintén egy tréner, Orsós Attila van a segítségükre.

– Jó lett volna, ha összejön egy edzőtábor, ám erre nem volt pénz – jegyezte meg a vezetőedző. – Nem baj, enélkül is megyünk tovább azon a bizonyos úton. Lelkesek a fiúk és a lányok, erre lehet építeni a továbbiakban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában