Női kézilabda

2021.08.13. 09:51

Nehezek voltak a lábak az első edzőmeccsen a mislenyieknek

Lejátszotta első felkészülési meccsét a Kozármisleny SE női kézilabdacsapata az NB I./B-s bajnoki nyitány előtt. A mérkőzésen mindkét csapat a gyakorlást helyezte előtérbe, s nem foglalkoztak igazán az eredménnyel, ami a Hajdúnánásnak kedvezett végül.

Kvanduk B.

Forrás: Shutterstock

– Ez volt az első felkészülési mérkőzésünk, amibe teljes terhelésből mentünk bele – nyilatkozta Zdenko Kordi, a mislenyiek vezetőedzője. – Nehezek még a lábak, most játszottunk először ebben az összeállításban, az edzéseken még taktikán szinte egyáltalán nem dolgoztunk. Amit szerettünk volna, azt láttuk a mérkőzésből.

Négy játékos kisebb sérülés miatt hiányzott

Négy játékosunk kisebb sérülés miatt kihagyta a találkozót. A következő periódusban a jó dolgokat kell ebből a mérkőzésből hosszabb ideig megmutatnunk a pályán.

A jövő héten szerdán és szombaton is otthon játszik a Misleny, előbbi estén 18.30-tól az Orosháza, hétvégén 18.00-tól a TEMPÓ SE ellen.

Hajdúnánás–Kozármisleny 29-24 (16-14)

Női kézilabda felkészülési mérkőzés. Vezette: Sándor L., Szikszay Cs.

Kozármisleny: Grénus 3, Schäffer 1, Kovács V., Markovics 1, Szabó P., Brettner 1, Szemmelrock 4, Hornyák 7, Varga 1, Scheffer 2, Ferenczi (k), Tobak 3, Bánhidi 1, Tóth (k). Vezetőedző: Zdenko Kordi.

Hétméteresek: 3/2 ill. 5/4.

Kiállítások: 8, ill. 8 perc.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában