Labdarúgás

2021.08.12. 15:41

Otthon vívhatják ki a továbbjutást

Az idei Magyar Kupa első körében egyetlen baranyai együttesként továbbjutó Pécsvárad az NB III.-ban szereplő Kelen SC együttesét fogadja majd hazai pályán a második fordulóban.

Móga R.

20210522 Lovászhetény AutóCity Volkswagen Megyei I. o. felnőtt férfi labdarúgó mérkőzés 27. forduló Lovászhetényi FC - PÉCSVÁRAD SE R-BUS. Fotó: Löffler Péter lp Dunántúli Napló

Fotó: Löffler P.

A tegnapi napon tartották meg a MOL Magyar Kupa második körének sorsolását. Az első párharcokat követően 64 együttes mérheti össze erejét a továbbjutás érdekében. Az NB I.-ben, illetve az NB II.-ben szereplő csapatok még továbbra sem vesznek részt a sorozat küzdelmeiben.

A Pécsvárad a sikeres vendégszereplésének köszönhetően, ezúttal hazai pályán vívhatja ki a továbbjutást a továbbiakban az egy osztállyal feljebb szereplő ellenfelével szemben. A budapesti alakulat az első körben könnyedén nyerte idegenbeli mérkőzését a THSE-Szabadkikötő ellen, és mindhárom pontot bezsebelte első bajnoki találkozóján.

A Pécsvárad SE–Kelen SC mérkőzésre augusztus 28–29-i hétvégén kerül majd sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában