Kosárlabda

2021.09.25. 12:06

Iványi Dalma csapatát fogadja a PINKK

Sz. D.

Gyõr 20200612 Kosárlabda 2020 Gyõr új edzõ Fotó gyorikosar.hu Iványi Dalma

A hétvégén elrajtolnak a női kosárlabda NB I. küzdelmei is. A PINKK-Pécsi 424 Kozármisleny­ben kezd, a PEAC-Pécs pedig a főváros felé veszi az irányt.

Az elmúlt szezont a tizenegyedik helyen záró PINKK egy szebb és eredményesebb idény reményében vág neki a bajnokságnak. Az első körben viszont óriási bravúr kellene a pontszerzéshez, ugyanis az Iványi Dalma vezette Győr látogat el Mislenybe. A mérkőzést ma 18 órától rendezik meg, a belépés ingyenes, ugyanakkor a rendezők felhívják a figyelmet arra, hogy 18 év felett kizárólag védettségi igazolvánnyal, 18 év alatt pedig védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel lehet belépni a sportcsarnokba.

A PEAC-nak nem sok ideje volt kipihenni a csütörtöki Európa-kupa-selejtezőt, ahol meggyőző fölénnyel nyert a görög Lefkada otthonában. Csirke Ferenc együttese vasárnap 18 órától már a magyar fővárosban, a TFSE-MTK ellen lép pályára.

Az 1. forduló további programja: BEAC–Cegléd, Vasas Akadémia–Sopron, Szekszárd–Szigetszentmiklós, Csata–DVTK.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában