kézilabda

2021.10.09. 13:00

Javított a Misleny a bajnoki fiaskó után a kupában

Visszavágott a Mohácsnak a Kozármisleny a bajnokságban elszenvedett vereség után a női kézilabda Magyar Kupa 2. fordulójában. Igaz, a vendégek több betegség miatt is szűkös kerettel utaztak riválisukhoz.

Móga R.

Forrás: Kozármisleny SE

Fotó: Keszler Vili

Kozármisleny SE– Mohácsi TE 1888 25-14 (12-8).

Női kézilabda, Magyar Kupa, 2. forduló. Kozármisleny. 150 néző. Kozármisleny gólszerzői: Scheffer 6, Grénus 4, Tobak 3, Kovács V. 2, Hornyák 2, Péter 1, Leitner 1, Halász 1, Varga 1, Szemmelrock 1, Brettner 1, Szabó 1, Schaffer 1. Vezetőedző: Zdenko Kordi. Mohács gólszerzői: Ruff 4, Policsek 2, Kanyó 2, Pál 2, Takács 1, Ragoncsa 1, Dömse 1, Szidonya 1. Vezetőedző: Markoc Gabriella.

Zdenko Kordi, a Misleny vezetőedzője: – Ez egy jó alkalom volt mindkét csapat számára, hogy kipróbáljon olyan dolgokat, amiket egyébként kevésbé lehet. Mindkét fél láthatta, amit szeretett volna, talán ez volt a legnagyobb haszna ennek a mérkőzésnek.

Markoc Gabriella, a mohácsi tréner: – Olyan játékosok jutottak lehetőséghez, akik eddig kevesebb szerepet kaptak. Néhányan éltek vele, de összességében nagyon bátortalanul és pontatlanul játszottunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában