tollaslabda

2021.10.19. 16:59

Visszavonult Krausz Gergely

Bejelentette visszavonulását a pécsi Multi Alarm SE olimpikonja, Krausz Gergely. A huszonháromszoros magyar bajnok a jövőben a pályán kívülről segítené együttesét.

K. B.

Tokió, 2021. július 27. Krausz Gergely az orosz Szergej Szirant ellen játszik a világméretû koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia férfi egyes tollaslabda-bajnokságának csoportmérkõzésén a Muszasino Sportközponban 2021. július 27-én. MTI/AP/Dita Alangkara

Fotó: MTI

– Régóta élt bennem, hogy abbahagyom. A cél az volt, hogy kijussak az olimpiára. Kettős életet éltem, dolgoztam is a sportolói pályafutásom mellett, ami kicsit sok volt. Feltettem magamnak a kérdést az olimpia után, hogy mi van még bennem, mi szükséges a fejlődéshez? Magamba néztem, mérlegeltem, és azt gondoltam, hogy valószínűleg már nem játékosként lennék hasznos tagja a tollaslabda-társadalomnak, magamnak pedig nehezen tudnék olyan célt kitűzni, aminek az elérése reális lenne – nyilatkozta Krausz az M1-nek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában