Vízilabda

2021.12.04. 13:08

Otthon javíthat a PVSK

A rivális Szentest fogadja ma 19 órakor az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában a PVSK-­Mecsek Füszért vízilabdacsapata a férfi OB I. 11. fordulójában.

Sz. D.

Fotó: LASZLO BALOGH

Az előző hétvége nem úgy sikerült, ahogy a pécsiek szerették volna, hiszen egy elég nagy pofonba szaladtak bele az Eger vendégeként. A hazai medence azonban ezúttal Török Viktor együttesét segíti majd, ráadásul a szurkolók (a hatályos jogszabályok mellett) ingyen tekinthetik meg kedvenceiket a helyszínen.

– Úgy gondolom, hogy készen állunk a mérkőzésre, egész héten erre gyúrtunk – nyilatkozta Reisz Patrik, a PVSK-Mecsek Füszért játékosa. – Számunkra mindig nagy fegyvertény, ha hazai pályán játszhatunk. Nagy szükségünk van a három pontra, amiért mindent el fogunk követni a medencében.

Valóban fontos lenne ez a siker a PVSK számára, ugyanis jelenleg 1 pont választja el a két csapatot egymástól a tabellán, de vendég győzelem esetén, előzne a Szentes.

A 11. forduló további programja: UVSE–Debrecen, VasasPlaket–FTC-Telekom, ZF-Eger–Szeged, Szolnok–BVSC-Zugló, MVLC-Miskolc–Kaposvár, Honvéd–OSC Újbuda.

Az állás: 1. FTC 30 pont, 2. Szolnok 27, 3. VasasPlaket 26, 4. OSC Újbuda 25, 5. BVSC-Zugló 21, 6. Honvéd 16, 7. Szeged 15, 8. Kaposvár 10, 9. ZF-Eger 9, 10. MVLC-Miskolc 9, 11. PVSK-Mecsek Füszért 9, 12. Szentes 7, 13. UVSE 3, 14. Debrecen 0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában