Labdarúgás

2022.02.26. 10:00

Pontokért utazik a Misleny

Mindkét baranyai együttes idegenben lép pályára a labdarúgó NB III.-as bajnokság hétvégi fordulójában. A veretlen Kozármisleny a Dabas otthonában szerezné meg első tavaszi győzelmét, míg a Mohács a bajnoki aranyéremért küzdő Dunaújváros vendége lesz 14 órától.

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

A mutatott játékot tekintve ott folytatta a tavaszi szereplését a Kozármisleny labdarúgócsapata, ahol a téli szünet előtt abbahagyta, azonban mindez győzelemmel még nem párosult. Az elmúlt két fordulóban is egy-egy pontot gyűjtött az együttes, így a szurkolókban és a játékosokban is lehet valamelyest egy kis hiányérzet, de még mindig örömteli, hogy nem talált legyőzőre Aczél Zoltán alakulata. 

 

Hétvégén a Dabas otthonába látogat a Misleny, ahol rendszerint minden csapatnak vért kell izzadnia. Ráadásul az egész mezőnyben a dabasi klub vívja a leggólgazdagabb meccseket, így egy igencsak szórakoztató meccs van kilátásban, ami mindig háromesélyes. 

– Dabason minden csapatnak nagyon nehéz dolga van, ami az eredményükön is meglátszik, hiszen csak egyszer kapott ki idén hazai pályán az együttes. Nem lesz egy sétagalopp a találkozó számunkra, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy a játékunk eredménnyel is párosuljon – vélekedett az éllovas edzője, Aczél Zoltán. 

 

A Mohács nyolc pontra van a bentmaradást érő helytől, így fontos lenne egy hétvégi bravúr a Dunaújváros ellen. Mindezzel akarva-akaratlanul szívességet is tenne a sereghajtó a listavezetőnek, ugyanis pontszerzés esetén akár tovább növekedhet a Misleny előnye. 

– A hazaiak a bajnoki címért küzdenek, mi pedig a bentmaradásért. Nem feltétlenül mi fogunk dominálni, de igyekszünk élni a kínálkozó lehetőségekkel, és keveset hibázni a kapunk előtt – nyilatkozta lapunknak Kvanduk János, a Mohács trénere. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában