Futsal

2022.05.25. 16:38

Esélyt sem adott most riválisának a PTE PEAC

Móga R.

Forrás: Laufer László

Fotó: Laufer László

Nem kegyelmezett ellenfelének a PTE-PEAC futsalcsapata az NB II. Nyugati csoport alsóházi rájátszásának 8. fordulójában. 

A baranyai alakulat félelmetes tempóban kezdte a mérkőzést, így a vendégeskedő BAK már két perc után gyakorlatilag a lefújást várta. Talán nyugodtan mondhatjuk, hogy joggal, hiszen a pécsi gárda esélyt sem adott riválisának. Élő Tibor brigádja szinte mindvégig játszi könnyedséggel jutott el a kapuig, és bizony sokkal több találatot is szerezhetett volna. 

Még két forduló van vissza a NB II. Nyugati csoport alsóházi rájátszásából. A PTE PEAC a jövőhéten a Dunaújváros otthonában vendégeskedik, majd a zárófordulóban a Nagykanizsa együttesét fogadja hazai pályán. 

PTE PEAC-B Build&Trade–BAK 9–1 (3–1) 
Férfi futsal NB II. Nyugati csoport, alsóház, 8. forduló. PEAC: Molnár – Koronics, Füzes, Bartal, Vénosz. Csere: Király, Udvardi, Szaniszló, Ndjodo, Koller, Romvári. Vezetőedző: Élő Tibor. 

Gólszerzők: Koronics (1., 2., 22.), Vénosz (12., 29.), Romvári (31., 40.), Udvardi (37.), Ndjodo (40.), ill. Frankovszky (17.) 

Az alsóház állása: 1. Sárvár 23 pont, 2. PTE PEAC 23, 3. Nagykanizsa 14, 4. Dunaújváros 14, 5. BAK 13, 6. Szigetszentmiklós 4. 

Ez következik (05. 30.): Dunaújváros–PTE PEAC (19.00).
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában