NB II.-es foci

2022.09.11. 19:14

Tóth-Gábor ismét a PMFC nyerőemberének bizonyult

Nehéz meccsre készült a PMFC labdarúgócsapata Győrben, hiszen egyenlő ponttal futottak neki az NB II. 8. fordulójának. A találkozón Tóth-Gábor 34. percben szerzett találata döntött.

K. B.

A korábbi PMFC játékos, Óvári Zsolt igyekezett átjátszani Rácz Lászlóékat

Fotó: MW

Gólt nem sokat, eseményt annál többet hozott a PMFC és a Győr összecsapása. A találkozó végén a pécsiek örülhettek, hiszen a 34. percben Hegedűs bal oldali beadása után Tóth-Gábor Kristóf a védőjét megelőzve hét méterről a kapu jobb oldalába fejelt, s ezzel, mint később kiderült, el is döntötte az összecsapást.

ETO FC GYŐR–PMFC 0–1 (0–1)
Labdarúgó NB II., 8. forduló. Győr, ETO Park, 1378 néző. Vezette: Kovács J. Z, (Mohos M., Kovács G.). 
GYŐR: Fadgyas – Papp M., Fodor, Csonka – Kiss Balázs, Tuboly (Vitális, 61.), Toma, Kiss M. (Kiss Bence, a szünetben), Benczenleitner – Óvári (Kovács I., 61.), Babati (Bacsa, 74.). Vezetőedző: Tímár Krisztián. 
PMFC: Helesfaly – Mayer (Gera Z., 58.), Rácz, Katona, Hadaró – Szeles (Takács Zs., 87), Kesztyűs – Kocsis (Kónya, 76.), Nikitscher, Hegedűs (Svedyuk, 58.) – Tóth-Gábor. Vezetőedző: Weitner Ádám.
Gólszerző: Tóth-Gábor (34.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában