NB II.-es foci

2022.11.13. 08:09

Visszatérnének végre a siker ösvényére

Az elmúlt kettő gyengébben sikerült NB II.-es fordulót követően mindhárom baranyai labdarúgócsapat szeretne jobb eredményt elérni. A PMFC-nek vasárnap 11.30-től viszont talán eddigi legnagyobb kihívásával kell szembenéznie az MTK elleni M4 Sport által közvetített idegenbeli meccsen. A Szentlőrinc 13.00-tól, a Kozármisleny 15 órától szerepel hazai pályán.

K. B.

Fotó: Laufer László

Baranyai körkép Ezen a hétvégén a PMFC nyitja meg az NB II.-es mérkőzések sorait, hiszen szokatlan időpontban, már 11.30-kor pályán lesz az MTK Budapest otthonában. A pécsiek három döntetlent követően szeretnének most ugyanennyi pontot begyűjteni egy találkozón, de ehhez a Futács Márkó, Stieber Zoltán, Németh Krisztián és Bognár István kvartettet kellene feltartóztatnia, míg a másik oldalon Tóth-Gábor Kristóféknak ki kell tudniuk használni a teret. Ezekből a feladatokból talán utóbbi lesz könnyebb, hiszen a fővárosiak védelme az egyik leggólképesebb a bajnokságban. Ráczék számára viszont biztos, hogy ez a legnagyobb teszt.

A Szentlőrinc ezt követően közvetlen riválissal, a mögötte álló Ajkával kell megütköznie egy hatpontos rangadón. A három vereséget követően pedig nagy szüksége lenne pozitív élményre.

A Kozármisleny a pályán már hat mérkőzése nyeretlen, ezt a gyenge sorozatot törné meg most, de a tizedik, masszív Győr ellen ez egyáltalán nem lesz egyszerű feladat.

A vasárnapi program: MTK Budapest–PMFC (11.30, M4 Sport), Szentlőrinc–Ajka, Gyirmót–Kazincbarcika, Mosonmagyaróvár–Szombathely, Budafok–Siófok, Békéscsaba–Soroksár, Dorog–Tiszakécske (mind a hat 13.00), Kozármisleny–Győr, Diósgyőr–Nyíregyháza, Szeged–Csákvár (mindhárom 15.00).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában