Tenisz

2022.12.02. 12:01

A felnőttek között is bátor játékkal rukkolt elő Bartha

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Alig egy hete még a Hotel Makár Open-ITF Word Tennis Tour Juniors J5 nemzetközi korosztályos teniszversenyen volt érdekelt, ráadásul mindenkit maga mögé utasított, a héten viszont már Auszriában bizonyíthatott a felnőttek között Bartha Panna.

A pécsi finálét követően lapunknak így vélekedett a PVTC kiválósága: – A héten már Ausztriában lépek pályára egy 15000 dolláros felnőtt versenyen, amit kemény pályán rendeznek. Emiatt is indultam el a Makáron, mert ez volt a felkészülésem erre a terepre. A küzdelmeket élveztem, mert szeretek a Makáron játszani. Egy jól szervezett torna volt.

Nos, azóta tehát ütőt ragadt már Ausztriában, ahol az első körben egy cseh ellenféllel találta szembe magát. Mindvégig pariban volt vetélytársával, de ezúttal jobbnak bizonyult a húsz esztendős Hindova Denisa. Ezzel Bartha Panna számára véget ért az osztrák kaland, de teljesítményére továbbra sem lehet panasz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában