NB II.-es foci

2023.02.05. 15:56

Tóth-Gábor a pályán válaszolt lapunknak: nyert a PMFC!

Győzelmet követően utazhat haza Mosonmagyaróvárról a PMFC labdarúgócsapata, amely Tóth-Gábor és Gera góljaival győzte le vendéglátóját az NB II. 22. fordulójában.

K. B.

Forrás: MW

Nagyon ki voltak már éhezve a pécsi labdarúgók és szurkolók is egy újabb sikerre az NB II.-ben, hiszen legutóbb decemberben élvezhették ennek ízét. A 41. percben pedig Tóth-Gábor révén egy kicsit bele is kóstolhattak, hiszen Harsányi centerezését követően közelről a kapuba pöckölte a labdát Mosonmagyaróváron, ezzel megtörve azt a több mint 453 perc óta húzódó gólcsendet, amiről cikkeztünk.

Ekkor azonban még nem tarthatott sokáig a pécsiek öröme, hiszen még a pihenő előtt érkezett Papp Szilárd, aki egy szögletet követően egyenlített.

A PMFC természetesen nem omlott össze, s a fordulás után mindent megtett a három pontért, amit sikerült is megszereznie. Katona beadását a korábban becserélt Gera Zalán lőtte a hálóba, s ezzel megnyerte a meccset a Pécsnek.

CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR–PÉCSI MFC 1–2 (1–1)
Labdarúgó NB II., 22. forduló. Mosonmagyaróvár, 300 néző. Vezette: Farkas T. (Huszár B., Sinkovicz D.).
MOSONMAGYARÓVÁR: Heinrich – Simita (Sajbán M., 84.), Papp Sz., Deák I., Horváth K. – Végh B., Gáncs (Buglyó, 78.), Illés D. (Debreceni, 84.) – Korbély (Vukasovic, 78.), Nagy Z., Jasarevic (Mayer Á., 60.) Vezetőedző: Horváth Csaba.
PMFC: Helesfay – Mayer J. (Svedyuk, 58.), Rácz L., Pejovics, Katona – Kocsis (Terbe, 89.), Szeles Kesztyűs – Szabó (Gera Z., 58.), Tóth-Gábor, Harsányi (Krausz, 79.). Vezetőedző: Weitner Ádám.
Gólszerzők: Papp Sz. (45.), ill. Tóth-Gábor (41.), Gera Z. (72.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában