Röplabda

2023.03.10. 13:01

Egy győzelem esetén első helyről várhatnák a rájátszást

Móga Richárd

Forrás: hunvolley

Utolsó alapszakaszbéli mérkőzésére készül a PTE-PEAC férfiröplabda-csapata, ráadásul egy fényes győzelem esetén megelőzhetné az éllovas Kecskemétet. Ehhez viszont remekelni kell Dabason, az U16-os Válogatott ellen, akik ugyan az idény során jóval kevesebbszer léptek parkettre, de hét meccsükből csupán kettőt vesztettek el.

Ráadásul komoly intő jel, hogy a listavezető Kecskemét négy találkozón maradt alul az idei szezonban, egyiken épp az U16-os Válogatott diadalmaskodott. Így tehát egy kőkemény csata vár Szabó Tamás alakulatára szombaton 12 órától.

– A csapataimmal mindig hosszútávra tervezek, és úgy érzem, hogy a jelenlegi koncepcióval, valamint az elmúlt két évben elvégzett munkával, kiváló lehetőséget és folyamatos fejlődést tudunk biztosítani játékosainknak, hogy elérjék a kitűzött célokat – nyilatkozta korábban lapunknak a pécsi tréner, akinek munkája meglátszik a baranyai együttesen. 

Az alapszakasz persze csak az első lépcsőfok, nagy kérdés még, hogy a rájátszásba is sikerül-e majd átmenteni ezt a remek szériát.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában